Onafhankelijk, geen censuur, geen discriminatie, objectief
Continu bijgewerkt, 24/24u, 7/7d.
 

INFORMATIE OVER NEWSBIRD
nieuwsitem
 

Dé plaats voor nieuws
NewsBird gaat alle nieuwsberichten van tientallen nieuwswebsites verzamelen en brengt deze samen op één website. Continu wordt het nieuws bijgewerkt en dit 24u op 24, 7 dagen op 7 en 366 dagen per jaar.
Al het nieuws wordt op automatische wijze verzameld en wordt gerangschikt volgens recentste bovenaan. Hierdoor krijgt u permanent het laatste nieuws op NewsBird. Telkens u naar NewsBird surft, zal u het nieuwe nieuws bovenaan zien staan.

Onafhankelijk, geen censuur, geen discriminatie, objectief
NewsBird verzameld alle informatie volautomatisch en ingewikkelde algoritmen en programma's zorgen ervoor dat deze goed verschijnen op de website. Er komt geen mens tussen waardoor er in geen enkel opzicht censuur of discriminatie is en geen rekening wordt gehouden met ideologie of politieke denkbeelden. NewsBird wordt NIET gecontroleerd/bestuurd door enige overheid en ontvangt geen enkele vorm van subsidies. NewsBird zélf is volledig uit privé initiatief en is volledig politiek onafhankelijk!
Op deze manier hebt u gegarandeerd een onafhankelijke en objectieve kijk op het nieuws.

Beter dan gewone nieuwswebsite
Door het volgen van één specifieke nieuwswebsite bent u zeer onderhevig aan censuur en discriminatie. Het nieuws dat op een bepaalde nieuwswebsite verschijnt is namelijk steeds via één of meerdere mensen geweest die allen censuur, discriminatie, ideologie, politieke denkbeelden of niet objectieve informatie kunnen toevoegen/aanpassen.
Dankzij NewsBird ziet u echter de kijk van alle nieuwswebsites in eigen land maar ook in het buitenland. Dit algemeen beeld is zeer belangrijk om een echt objectieve kijk te hebben, en is uniek aan NewsBird.

Snel en eenvoudig
De website NewsBird is bijzonder eenvoudig gehouden zodat deze toegankelijk is voor iedereen en snel in te laden is, ook via een tragere internetverbinding, zoals met modem maar eveneens met PDA of GSM.
Interesseert een nieuwsfeit u, klik er dan op en u kan het nieuws op de betreffende nieuwswebsite lezen.

Integratie in browser
Dankzij de uitgebreide en continu bijgewerkte XML feeds is het mogelijk dat iedereen met een XML/RSS Reader permanent op de hoogte is van het nieuws dankzij NewsBird.
U kan zowel kiezen uit onze categorieën zoals de laatste nieuwsberichten, financiële berichten,... als voor bepaalde nieuwsbronnen zélf.

Nationaal en internationaal
NewsBird blijft niet enkel de binnenlandse nieuwsbronnen permanent op de voet volgen, maar ook zeer veel internationale bronnen. Hun nieuws kan u vinden in de rubriek "Buitenlandse berichten", die Engelstalig, Franstalig of Duitstalig zijn.

Categorieën
Nieuws dat bepaalde onderwerpen bevat, zoals technologie, sport, auto, financiën, regionaal worden eveneens nog apart gerangschikt zodat mensen die een bepaalde interesse hebben in die onderwerpen het laatste nieuws kunnen zien van hun eigen interesse.

Zoeken
Omdat mensen niet enkel nieuws willen, maar ook steeds willen zoeken naar informatie, heeft NewsBird de bekendste zoekmachine geïntegreerd. Zo kan u NewsBird als startpagina nemen en zo onmiddellijk doorsurfen naar de zoekmachine, of naar het nieuws.

Voor jong en oud
Zowel kinderen, jongeren, volwassenen als senioren kunnen van deze website continu gebruik maken. De actualiteit volgen en een goed beeld hebben van de wereld is bijzonder belangrijk, zowel voor jong als oud.

Anti censuur!
Newsbird steunt tevens het project Irrepressible.info van Amnesty International tegen censuur op het internet door regeringen wereldwijd.

Contact
Voor contact: info@newsbird.be

 

Klik hier voor volledig overzicht van de XML feeds